Blogg 100 – hundra inlägg på hundra dagar i rad – femårsjubileum! | #blogg100 #shoutout #kickoff

image

Anmäl dig nu. Se min tumblr shortblog/tumblelog i sidmarginalen för mer info.

Slut på DET meddelandet. Bara GÖR’T. Släpp prestoprettoängslan och KÖR!

Början på kärleksförklaring? Jo!

Alla har sina sidor, men webben hade två! Och vi människor är så mångfacetterade så det har tagit 70k år att försöka förstå oss själva och världsalltet. Och nä. Det har vi ju fortfarande inte gått i mål med! Bara skoja :).

Hence,
@bisonblog
Deep Appreciation Day!

( … samma dag som Wikipedia Appreciation Day f ö ! … )

Just IDAG!

Resten är upp till oss andra.

Från nu!

Men jag ska ge dig en hejdundrande kärleksförklaring på ett sätt jag tror du kanske har svårt att ta emot. Inte vet jag. Men jag kör!

Här och nu – #blogg100 har varit, är, och kommer alltid vara en vital del i att finna väldigt viktiga element att förstå mig själv, mina närmaste, och ända ut till världsalltets ände och början! Och tillbaks.

På.
Riktigt!

Men budskapet är som alltid!

Kärleken mot neggokrafter;
(10^100)/0 – 0

[en gogool delat på noll vs. noll, zero, zzzzzilch, nada, nothing, ingenting]

D v s …

Kärleken är Ad Infinitum And Beyond!

Japp! Så är det.

Och du, Fredrik, är en medkraft i den, inte en motkraft, så vitt jag känner dig, via de saker du etablerat, och driver! Och tolerans, du har! Ja!

Slut på den Universella Kärleksförklaringen. Och ja – KRAM på dig, Fredrik! Om du vill ta emot sånt från halvfrämlingar som mig …

Ja ja.

Oavsett.

Kärleken är hjälten.

Kärleken är allt vi behöver!

Nu skall jag snickra vidare på min egen högst personliga redaktionella kalender. 99 dagar kvar. Levvel UP!!!

#PEPP !!!

PS. Första veckan för min del – fram till söndag – är en “warmup period”. Därefter kommer ett socialt experiment, methinks. Och slutligen hoppas jag på ett lika mycket formellt som formaliserat, reformistiskt spännande som jag hoppas jag kan få riggat. HÅLL TUMMARNA VÄNNER OCH FELLOW KÄRLEKSHJÄLTAR att det går att få ihop! Men nu skall jag laga mat! Hejdå! DS.


Låt i huvvet under inlägget – “Never Forget You” med Zara Larsson feat MNEK. KICKASS!! ♡♡♡♡♡ …

“…’til the day I die …

: )))))

Till sist.

Allt är som vanligt med speciell dedikation till min familj och mina absolut närmaste vänner. Utan er hade jag inte varit mer än en spillra, vilse i det stora hela! Ni vet vilka ni är, men Karin. Mika. Nadine. Soto. Uchi. Deshi. Hedwig. Anders. Carina. Rikard. Suzanne. Magnus. Susanne. Och massor till. Men. Ja. Familjen. Cirkeln. Jag kan inte ta det mer än så. Just nu. Då slutar jag nånstans med hela Klanen! Ingen glömd. Men massor att nämna! Jag kan köra blogg 3000+ på alla som jag mött längs med livsresan som gjort mig till den jag funnit idag! Men jag gör det längs med resten av livsresan. Ja! Bra idé! #blogg30000 and beyond ;). För ALLA och ALLT!

Nej. Nu kokar pastan. Hörs!

 

Uppdaterat å Redigerat: Efter Fredag Frukost. Mika sover. Karin vilar. Jag sitter i köket. Och bläddrar mig bakåt i en bloggbok och se vad som behövdes korrigeras. Inga kön. Men dedikeringen i denna flow-of-existence-posting var behäftad med ett antal grava och hårda fel och missar jag såg anledning att uppdatera på stört! Efter denna vecka med nerv- och hormonstorm på richterskala 8.0 av tio! Fiskebåten i hamn. Åttiotalsrelapse på vår Spotify. Petters “Spillror på mitt golv”-preview behövdes då, men inte nu. Och med denna uppdateringsnot är jag halvvägs in i dagens inlägg. Andra halvan fylls på. Efter hand. Likt våra #dayplaylists här hemma! #DJOfTheOrdinaryLife – #VardagsDJ. Joan of Arc med OMD. Nu. Valstakt för rättighetskämpar. Universum hörs bäst i tystnad. Dags att meditera.

 

Punkt.

Leave a Reply