Blå måndag: Nubar – Hot Blue

image

Återigen dags för mig att introducera mig i ett bloggtemasammanhang. Och de bloggteman som ju dominerat så här i sommartid är dessa färgexplosiva nagellacksteman. Det finns ju som sagt flera att välja på, som jag tog upp i mitt första inlägg – och då bara ett urval. Men det var en tanke med just det urvalet. De teman jag känner att jag någorlunda regelbundet kan delta i, utan att totalt tappa mig ur det. Grön onsdag kommer jag vara mest lojal till. Holofredag, därefter. Och nu även – dessa “blå måndagar”. Jag får blogga separat en hyllning – och då menar jag en veritabel brutal höjdarhyllning – till New Order’s “Blue Monday”. Det går fruktansvärt off topic om jag bjuder in de berättelser som jag associerar till DEN tolvtummaren! Gosh.

Så med DEN passionens kraft som ingång – låt mig introducera en bakomfilm i tre frames. Även kallat … “bakomgalleri”? Min älskade fästmö får två lager på plats och ett topplack, av återigen ett Nubarlack! “Hot Blue”! Topplacket från Butter London, “P D Quick”! Och det efter en riktigt varm, ömsint och kärleksfull “with care taken” nagelvårdsomgång då mina ridges plattades till och naglarna blänkte även utan nagellack till slut. Tack, älskling :) !! I <3 U 4EVAH :).

Och resultatet, i en sen nattfotografering – ovan! Klippt och upprätad i PicSay Pro, och routad över PicsArt med FX “Sharpen”, med lite fakta för de mobil-foto-app-nördiga :). Lindas  – via hennes “Nailorama” – som är bloggtemavärdhere I am :) ! Återkommer här och där i flödet – inga löften, sker när så sker :).

image

image

image

5 Comments

Leave a Reply