Holofredag: En eldsprutande reptil från England återanvänds

I onsdags deltog jag för första gången i en nagellacksbloggtemadag. Ja, det var ett långt ord!

I alla fall – det var min fästmös Grön onsdag! Jag konstaterade då att jag utifrån mitt intuitiva val av A-England:s “Dragon” hade landat på ett lack som var “nästan holo”. Jag har nu av min nagellacksmentor Karin fått reda på att det kallas för “scattered” – något mitt emellan glitter- och hololack. Men, nära är gott nog, och med det ger jag er tre nya bilder på lacket och deltar i Skimmerskuggans Holofredag! Yay!

Jag fick ett spontant infall och konstaterade att det väldigt ofta gled mellan grönt och gult i loggorna jag har prytt min gamla slitvarg till laptop med! Så, om jag matchade med en dinosaur av plast i onsdags, så följer här idag några favoritvarumärken!

En del av de inom “branschen för modern kommunikation”, eller “kreativa sektorn” – eller hur man nu skall kalla det – brukar sluta med lager på lager av stickers på sina laptoplock. Jag funkar lite annorlunda. Jag väljer med stor omsorg. Något som jag vill och/eller tror kommer vara länge. Något som betyder något mer för mig än ett just för stunden passerat evenemang eller liknande. Framförallt något som jag använder och har stor vardagsnytta av!

Nog om det. Vad allt är på laptopen får jag blogga separat om i några slags hyllningar nån annan gång.

Nu. Helt enkelt. Tre bilder till!

Shine On, you Pretty Scattered!

2013-06-05 13.14.28

2013-06-05 13.22.13

2013-06-05 13.23.22

2 Comments

Leave a Reply