Det här med önskelistor … | #blog366 #CommunityWednesday

picsart_06-21-09.04.39.jpg

Jag gjorde en samlad “brain dump” på något slags lista över önskningar vid min kökskontorssession med början i förrgår. Kompletterad igår. Fotosession kom ju sen, igår. Svart tusch först, grönt tusch sen. Den har fortsatt även idag, i blått. Men det är inte dokumenterat.

Något jag haft på autorepeat som temata att få ihop livet är “topp tre”. Att få de tre viktigaste sakerna gjort varje dag. Så – hur finna de tre största önskningarna, som hänger ihop med allt annat som jag håller för kärt och viktigt i livet? Det är ju så det är – det handlar ytterst om prioriteringar.

Med allt och alla!

En av dessa önskningar är rullande, med harmoni och glädje i bottenplattan – varje dag, varje timme, varje sekund, varje millisekund, i oändligheten! Att familjen mår så bra som den kan! Och varje dag som jag ser att utvecklingen går så bra den kan i rätt riktning, med en bra dag i arkivet när jag somnar – så fylls jag med tacksamhet. Ja. Och i de mindre bra dagarna och ögonblicken, så anstränger jag mig till max att finna just det – att fånga något att vara tacksam över! Ett rent livselixir, promise!

Men – om jag kollar på mitt i det närmaste “mantrabetonade” vad-är-viktigast, så är det ju som sagt: Familjen. Aikidon (och andra träningar för att hålla igång ‘helheten’). Musiken. Och med alla dessa, ihop – att hålla igång skaparkraften! Det gör att jag håller mig i “flow”, i rätt riktning!

Därtill finns ju även ens absolut närmaste vänner. Ni vet vilka ni är.

Relationer som möjliggörare – relationer som håller ihop

Vi har ju familj, vänner, bekanta. Och bortom. Kontakter. Men, jag försöker hjälpa mig i att hålla reda på ens “relationer” genom att tänka i stammar och klaner. Inte så mycket biologiskt/genetiskt – snarare i gemenskaper och sammanhang där man först och främst är “icke-materiellt” länkade – och då menar jag inte uttryckt i ett maniskt lajkande.

Kort och gott – “Linkminded”.

Värdegrunder. Intressen. Attityder. Förhållningssätt.

Men, innan detta blir en uppsats i sociologifilosofibiologiyadayada, har jag nu i alla fall nog med input med att lägga upp en redaktionell kalender för att rulla MIN önskelista, inför första födelsedagsalfabetet med somrig önskelista, med början nu på söndag. Nedräkning pågår!

It will be in the Queen’s American English, med Swenglishvarningar. Som alltid. Bara budskapet når fram! Och vad blir det då, med 26 bokstäver i det engelska alfabetet? #blog26 :) ! Som en del av mitt löpande #blog366, med ett-inlägg-per-dag-i-ett-fullt-kalenderår-2016!

En utmaning är bland annat att inte rulla några Product Placements här i denna ström. Men det är ju ett projekt i sig att förklara, som jag först måste förstå. Själv. Ha!

Mer om det imorgon. Project Thursday!

En sneak preview, får ni redan nu!

En av önskningarna gick i uppfyllelse, gällande kommande upplevelser!

20160621_205802.jpg

Så – redan nu! Tack Magnus och Susanne! Jag blev alldeles gråtfärdig när ni gav min första femtioårspresent – redan samma dag vi hade skiljts åt för denna gång – den 28 maj när Mika fyllde ett år, vid vår stora “klan-gruppterapi”, med Mika i huvudrollen! Som jag sade i början – tacksamhet som medicin! My Heart Is Filled With Gratitude! 

Vid sidan av min allvädersmedicin i det djupa och i topparna – och att hålla vardagsflyt. Musik!

KRAFTWERK IS NOW COMING CLOSER TO GET CHECKED ON MY GREAT BIG LARGE HUGE BUCKET LIST REGARDS MUSICAL EXPERIENCES. 

THE REVOLUTION WILL NOT BE TELEVISZSZED.

IT WILL BE LIVE!

— BOING BOOM TJACK — MJUUUUSIC. NON STOP! —

20160621_210106.jpg

 

Leave a Reply