Ett möte – Anna och Mika | #blogg100 #MikaTheHero

Idag hade vi en väninna till Karin på besök, Anna Öst, med sin lille son Eliot, några månader äldre än Mika. Härligt att se Mika leka, och socialisera! Det har blivit lite lite med det med de livsvillkor vi har och haft. Några enstaka träffar med en föräldragrupp, något besök på öppna förskolan och nån sånggrupp för bebisar (det sistnämnda även det med Anna i sällskap). Men det var en skön känsla att se dem tillsammans idag!

Jag knåpade ihop ett videospel med en sekvens där Anna närmade sig Mika – och det blev en väldigt fin värme mellan dem! Enjoy!

Finfika var det, deluxe! Och såklart – intensivt! Eliot är i krypålder och upptäckartag – så det ville till att vara alert! Men allt gick jättefint, ingen fara :). Och ja, Babblarna har erövrat medvetandet även på Eliot, kan vi konstatera! Nu fick han även träffa 3D-versioner av Babblarna, live! Våra mjukisversioner som Tove gjort, en väninna även det till Karin. Love bombing!

Allt sammantaget – en fika med högt flow, som jag tycker det ska vara en fredag – i det flow som är och uppkommer! Att bara vara, att låta skeendena ske! Nunärvaro. Med totalt fem som i praktiken bara har ett nu i sinnet – Tre katterna Uchi, Soto och Deshi, och två människosmåttingar Mika och Eliot! Föredömen i nunärvaro, och relativt fria från nutjuvar!

Och mitt nu, nu?

Väldigt tillfreds! Redo för fridfull sömn med denna dag att vara tacksam för! Tack Anna och Eliot för ert besök!

image
Mika och Anna. Värmevibes!

One Comment

Leave a Reply