Jordbesjälad | #blogg24 #nyord

image
En bok om FN-byggnaden. Ett doftljus. En klocka som markerar fem i tre. En uppcyclad pocketbok.

På en bokhylla i vårt vardagsrum står en bok om FN-byggnaden. Idag är det internationella dagen för mänskliga rättigheter. Mitt i allt som sker just nu känner jag så starkt hopp! Det stavas till något så enkelt som Mika. Tillsammans med Nadine är ni mina främsta budskap till framtiden. Och med stor sannolikhet tar ni er till nästa århundrade!

För en bra tid sedan – Riokonferensen 1992 – antog medlemsstaterna Agenda 21. Vad vi ska åstadkomma gällande att nå en hållbar utveckling innan detta århundrades slut. Jag känner fortfarande varje vibration i den kraft som budskapet tar med sig till oss alla. Att vara besjälad med Moder Jord. Ingen är en ö. Allt och alla hänger ihop.

Att vara jordbesjälad!

Leave a Reply