Pepp- och föreläsningskväll med Communicare och Tillväxt Östergötland

image

Ikväll hade vi en bra sittning i en av teatersalarna på Hallarna i Norrköping. En namne till mig, en Anders med Götsén i efternamn, och till examensbeviset idrottspsykolog, och jag, delade med oss av våra kunskaper. Målgruppen var en liten nätverksgrupp av företagare i utveckling, som är kopplat till Communicare:s projekt Tillväxt Östergötland. Först ut Anders om ‘Motivation och målsättningar’. Därefter jag om ‘Identitet och identitetsskapande i flödessamhället’.

Jag fick några riktigt visa frågeställningar jag tar med mig och grunnar vidare på, efter att ha gett några ledtrådar på stående fot. Som vanligt med ett lyckat seminarium händer just det, i samlärandets cirklar: Att man får fler frågor med sig därifrån, än svar. Och inte bara fler, utan också klokare frågor! Så tack gruppen för en bra och givande kväll och koordinatorn/coachen Lina Forsberg för inbjudan att föreläsa!

Leave a Reply