Fredag – Att vara i varandet, återbesök | #blogg100 #EttLivIFlow

https://medium.com/ett-liv-i-flow-hur-overleva-leva-och-berika-sig-i/fredag-b5f787f8b4d0#.73lon97e1

Jag läser min text från januari 2014, från min bok i tillblivande. Ser bilden på John och Yoko:s nyfödde Sean.

image
John och Yoko med sin nyfödde son Sean. Bild med fair use från http://sean-lennon.com

Vi hade låten Beautiful Boy på hjärtavdelningen i Lund. I ett liv fyllt av lyckorus och krisbomber. Mika. Vår Beautiful Boy! Från texten, det där visdomsladdade: “Livet är det som händer när du gör andra planer.”

Mika är här. Varje ögonblick med honom gör livet komplett i en känsla att leva sin mening. Så när jag kommer tillbaka i ett arbete, kommer jag nog se till att komma hem tidigare på fredagar – #TGIFWM – Thank God It’s Friday With Mika!

Som nu. Läggadags. Bredvid min son, i vår säng, i mitten, skyddad och trygg, omgiven av mig och mamma Karin.

Mitt hjärta fylls med tacksamhet. Jag andas ut. Lugnet i mig. Behålla det. Ja.

God natt!

Leave a Reply