En riktigt intensiv dag! I sammanfattad kortform

image

Jag vaknade med en kick av någon skruvad dröm, och lade mig på “piggmattan” arla morgon. Efter meditativa återhämtningar och dubstepmix i örat rörde jag mig mot Lunchbeat på Cnema. Jag gick hem efter och pysslade om en träningsvärkande sambo efter hennes gymvända igår. Bortom det besökte jag Ung Företagsamhets regionala mässa för Östergötland. 220 vibrerande UF-företag! Vilken energi! Synkade och peppade speciellt med ett företag som jag återkommer till separat. Detta är i alla fall ett underbart sätt att få en fångst av framtiden. Sen ner en kort vända till Dynamo på kreativa Hallarna där jag satt med Lina Forsberg från Communicare och en ny bekantskap, där det hela slutade med att vi båda skulle ha en workshop för blivande unga kulturentreprenörer senare i mars i projektet Tillväxt Östergötland. Och dagen avrundades med den 24e Pecha Kucha Norrköping! Så. Nu väldigt trött. Godnatt!

Leave a Reply