#blogg101

#blogg101

Hej!

Detta är en oerhört enkel och rakt-på-sak-sida för att mjuka igång höstsäsongsutmaningen #blogg101.

Beroende på respons och engagemang kommer presentation av utmaningen ändras över tid.

Men som sagt.

Här och nu!

Enklast möjliga!

Mänskligheten har en stark tendens att helt i onödan krångla till saker. Jag med. Så, ja! Detta är en personlig utmaning i att just öva mig i detta.

Pang på.

Jag försöker lära av mästarna!

Inspiration: Det finns en underbar liten klassisk “enfunktionswebbplats” (‘single purpose site’), som heter http://www.whatthefuckshouldimakefordinner.com – som helt enkelt ger förslag på vad du skall laga för mat idag.

I samma stil som den. Här är #blogg101 i ett nötskal!


 

BLOGGA 101 INLÄGG INNAN ÅRETS SLUT.

BLOGGA KAN VARA PÅ VILKEN PLATTFORM SOM HELST. TAGGA INLÄGGET #blogg101. OM SÅ BARA EN SNABB INSTAGRAM – DET ÄR OCKSÅ ETT INLÄGG! OCH DU BEHÖVER INTE HÅLLA DIG PÅ EN PLATTFORM. MIXA ÄR KUL.

DET ÄR INGET KRAV PÅ ATT BLOGGA ETT INLÄGG PER DAG, MEN DET ÄR EN KUL UTMANING.

OM SÅ – ETT INLÄGG PER DAG FRAM TILL ÅRETS SLUT SKER FRÅN OCH MED 21 SEPTEMBER 2015.

SKIT I 23.59-DEADLINE-STRESS.

STRESS ÄR INGET KUL.

DET FINNS EN DEADLINE.

23.59 DEN 31 DECEMBER 2015. 101 INLÄGG.

DET SKALL VARA KUL ATT BLOGGA. ANNARS KAN DET KVITTA.

SÄG EFTER MIG!

“DET SKALL VARA KUL ATT BLOGGA. ANNARS KAN DET KVITTA.”


 

Så! Nu då?

För uppdateringar kring initiativet just nu, för stunden – följ #blogg101-kategorin här på http://andersabrahamsson.org så länge. Om följarskaran blir större migrerar initativet på egen plattform. Här jobbas inte i onödan. Jag förlitar mig på självorganiseringens underbara kraft. Det är vi som gör’t. Inte jag.

Till sist, med detta sagt – en helt avgörande not! Jag är sjukskriven, och har fullt fokus på vårt nyfödda barn som direkt ordination. Pappa! Familj! Tillsammans! Det är mitt mantra. Och “Mat&Sov-klockan” är min vän.

Detta kräver att jag gör så lite som möjligt i övrigt, bortom detta. I praktiken blir detta en informell arbetsprövning för mig. Så – om respons från min sida dröjer, så vet ni varför. Jag har tre framlyfta inlägg som rullar i slidern överst här på mitt virtuella hem. Läs dem först så vet ni mina vardagsvillkor.

Med det sagt – lycka till!

Peace,

Anders

PS. Ett SJÄLVKLART tack till Fredrik Wass / @bisonblog – som stått för inspirationen de senaste åren, via vårsäsongens #blogg100-initiativ! Jag missade första året, men har varit med i olika omfattningar och på olika sätt genom åren sedan dess! I år nästan uteslutande med min dagliga “Bildhaiku” – Less Is More! DS.