InFluxum Crowdfundingkampanj drar igång – böcker, workshops, utbildning, coachning

stege-klar

 

Idag har varit en intensiv arbetsdag, så här på en söndag. Jag har förberett en kampanjstart för en crowdfundingkampanj som börjar imorgon, den 18 februari och varar till den 30 mars – i sex veckor! Detta är mitt främsta sätt att finansiera och komma igång på nästa nivå och nå det där stadiet “att kunna leva på, för och i sina passioner”. I mitt fall som “empowerment coach” och att författa för att stödja denna empowermentgärning.

De tre huvudsakliga nivåerna i kampanjen rör produkter (böcker) och två kategorier av tjänster (workshops och utbildnings/coachningsprogram). Min älskade Karin Johansson har gjort infografen – att försöka göra nivåerna och vad som ingår så tydliga som möjligt. Tack, älskling!

Samtidigt som denna kampanj drog igång, gjorde jag en rejäl uppdatering och utökning av InFluxum:s webbplats – http://influxum.se. Skämskudde på att det inte blivit gjort sedan december… och mycket har ju hänt! Jag rapporterar mer om detta i veckan, speciellt workshopmetoder och föreläsningsutvecklingar som skett.

I alla fall – jag har lagt till det som speglar denna tjänsteutveckling. Jag har beskrivit alla produkter och tjänster på egna nya sidor – “Böcker” och “Erbjudanden“. Jag har även lagt till en hel del bilder, grafik och illustrationer för att förtydliga vad InFluxum erbjuder och för att skapa intresse.

Med det gjort sätter jag igång med oerhört driv och systematik att nå de i mitt nätverk som kan tänkas vilja ha det jag erbjuder och med det hjälpa mig på traven. Med början imorgon! Detta skall dock varvas med den andra sidan av myntet med företagande – bokföring. Både för min sambos företag Akroplanet Enterprise och mitt eget.

Vill du bli min “affärsängel”? Välkommen :).

2 Comments

Leave a Reply