Familjemannen

image

Andra dagen på #blogg100. Idag blev det tur och retur Växjö. Nadine ligger nu lugnt i sin säng – och Uchi i vår. Uchi? Ja, det är en av våra två nya katter! Efter Wendys bortgång i oktober förra året så gapade ett enormt stort hål av kattlöshet. Till slut fick det vara nog, och via en gnutta magi kom två Birmabröder in i våra liv! Den andra heter Deshi – och har verkligen blivit pappas pojke. Jag älskar redan våra nya familjemedlemmar!

Vill ni ha utförlig dokumentation och berättelser – och en rejäl omgång kattspam :) – läs då under kategori Uchi & Deshi på min älskade sambo Karins blogg Vacker & Underbar, samt kolla taggarna #UchiTheCat och #DeshiTheCat på Instagram.

Dagens resa och familjelivet åt upp mina planer på att skriva om fem teman för vårens professionellt orienterade bloggande (det får ske efter helgen). Ja, men det är ju inte så konstigt. “Family Man” är ju ändå först av mina identitestaggar (se @sliceonline t ex) på min kortbiografi :). Sån är jag!

Jag får väl fortsätta med de andra tre som utgångspunkt för tre till inlägg så här i början av bloggutmaningen. Aikidoka imorgon, DJ på lördag och Sustaionopreneur på söndag!

Leave a Reply