Att fylla femtio år | #blog366 #IdentityTuesday

2016-06-21-08.21.52-1.jpg.jpg

Kökskontoret. Det som fångar kärnan i vårt hushåll. Det är öppet ibland, men för det mesta är kontoret stängt. Här ska det vara så lugnt och harmoniskt som möjligt, och så fritt från stressfaktorer som det bara är möjligt. Det breds ibland ut med organiseringsstöd.

Jag har av en massa orsaker dragit ner på gadgettid och socialwebbnärvaro. Därav penna-å-pappers-appar!

Idag tog jag ett steg närmare femtio jordevarv, så här på sommarsolståndets dag. Jo, det läste jag i min papperskalender på vårt matbord!

En dag i taget!

20160621_205434.jpg

I mitt bokutkast till första boken i tänkta serien om att leva ett liv i flow, lade jag upp en linje att följa genom veckorna, som jag känt funkat.

Holistiska måndagar. Att reflektera över identitet(er) på tisdagar. Gemenskaper och sammanhang på onsdagar. Att fokusera projekt på torsdagar. Och att ge fredagar i fullt – helst obokat! – flow. Lördagar – kärleksbegreppet … kärlekskraften. Den universellt närvarande! Och söndagar, att komma i harmoni, meditation och lugn.

Nåt sånt.

20160621_205607.jpg

Det här med kriser. Det känns som fullkomligt överflödigt och onödigt att gå in i dessa dekadkriser! Sådeså. Vi i vår familj och bland mina närmaste har vi andra kriser och möjligheter att jobba med! Så denna går fetbort. Nu!

Med det –

Ettt kort meddelande!

Jag har ett ett jordevarv till att se fram emot! Och det börjar på söndag, 22.12 (det var 21.12, 1966, ety det ej reformerats avseende sommartidsomställning). När det gäller större tillfällen att fira vill jag fokusera den 28 juni då Mika fyller tretton ungefärliga månvarv, och då får Nadine – som jag hämtar i Saturday Love Flow! – chans att fira Mika som kompensation att hon inte kunde vara här när Mika fyllde ett år. Min femtioårsdag firas enbart med mina absolut närmaste.

Vad jag dock kommer ge mig själv i lagom dos utmaning är att blogga en önskelista i stort och smått med början på söndag. Ännu en gång, ger jag den ett alfabetiskt tema. Korta flashes, men med lång och djup mening. Och den här gången kör jag det på engelska – A till Z!

Och då, att ligga ett steg före. Inte nattblogga på detta vis! Det är ohållbart.

I övrigt, så här på slutklämmen, är min starka viljeinriktning att fira min 56-årsdag. Ordentligt! Då! Med det fick du en klipphängare … ja, varför då?

Återkommer! Gonatt!

Leave a Reply