Finfika med Annukka och Sanna | #blogg100

image
Annukka med en halvt motvillig Soto.

Idag kom två vänner sen förr på besök bl a för att träffa Mika, mor och dotter Annukka och Sanna Ojala! Vi hann avhandla allt mellan himmel och jord, i en anda av förtrolighet. En sak vi diskuterade var musikens betydelse för hälsan, och där får jag snart anledning att återkomma! Jag fick direktinspo och energi av vår träff och har nu tankat ner en drös artiklar på ämnet!

Men vi kom även in på husdjurens betydelse för vårt välmående! Ett hem utan en katt är bara ett hus, som en skylt i vår hall förtäljer! Alla certifierade kattgalningar fick lite mys med Soto, Uchi och Deshi.

Vi ses snart igen!

3 Comments

  1. Ja! Snart igen. Vill och ska ses snart igen. K klev rakt in i mitt hjärta. Blev så glad av det.

Leave a Reply