8. H som i Helger! (Weekends) | #Wishlist2017

Helger. Ja, helger!

Vad önskar jag mig av dem? Först och främst – jag vill ha massa fler av dem framåt längs min livsväg! Jag vill spendera dem med min Karin, och om några jordvarv, då och då med både barn och sen kanske till och med barnbarn? Se min önskan gällande dagar!

Och jag önskar dem lugna och sköna. Då ges utrymme för återhämtning och annat pyssel som inte får plats måndag till torsdag. Torsdag? Ja, vi vill ha weekendkänsla redan på fredagen! Som denna helg! I fredags, på ett lekspring på dryga fem km, fångade jag solens nedgång ovan Butängen utanför Norrköpings Konsthall.

Och det känns som att nu, söndag sen kväll, så har vi kommit ikapp oss själva, efter en oerhört intensiv tid med fullt familjeflöde när Nadine och Melanthie var här, och vi också var i Valdemarsvik några dagar. Och med det sagt – jag har lite att ta igen gällande önskelistan för 2017! Med detta inlägg är jag tillbaks i spåret! Sådeså!

Fortsättning följer!

Godnatt!

Leave a Reply