Minimalism

image
En bloggnotesbok med vita linjer på grå bakgrund. Senaste favvopennan - finelinetusch högkvalitet profilpenna från ett webbhostingföretag med fokus på WordPress. Lakan. Knä. Säng. Sova.

När mina två bloggutmaningar korsar varandra! I år kör jag ett riktigt bloggutmaningsmarathon! #blog365 – en bildhaiku vid sängdags, varje kväll. Och det på engelska.

Och häromdagen smög jag ut #blogg101 :). Kommer summera läget på söndag. Imorgon är det kattutställning i Eskilstuna med vår busa Soto, så idag fredag tog vi det lugnt, och förberedde oss för morgondagen. Laptoptid blev ett omfattande måsteärende, och trängde undan ett inlägg jag hade i huvudet. Men. Jag kör Wikipedia Deadline Principle. There are none! I mitt tycke en av de riktigt stora dolda framgångsfaktorerna. Mer om det nån annan gång. Kanske ;).

Så nu får mitt moderstunge-#blogg101 dela bloggspace med en utrikiska-#blog365-kortdikt!

Jo. Less Is More, helt enkelt!

words in the making // enriching vocabulary // writer’s intention

Leave a Reply