Billionaire by Deborah Lippman | #UnitedInGreen #BrytDetSistaTabut

image

 

Dag fem av sju. #UnitedInGreen. Min älskades temavecka för att uppmärksamma folksjukdomen depression. Och jag ligger och lurar med #BrytDetSistaTabut – att vi generellt borde likställa psykisk och fysisk ohälsa i våra vardagliga konversationer.

Smärtor. Och läkningar.

Idag är det två år sedan som vår älskade ÄLSKADE Wendy lämnade oss. I morse hoppade jag två år tillbaka i tiden. Och kände den morgonen redan då vad som skulle hända just den dagen. Smärtan är fortfarande oerhört stark. Men sorgen får fortsatt ha sin gång!

Hon hängde kvar, in i det sista, i vårt lilla kärlekstempel, vår älskade tempelkatt. Dagen förflöt, med en playlist från en av mina favoritkompositörer detta decennium – Atomic Skunk. Musiken. Denna universella skatt av hälsobringande själaflöde!

Den dag hon gick bort är internationella dagen för att uppmärksamma psykisk och mental ohälsa.

Vad mer kan man säga?

Wendy gav oss den universella medicinen – kärlek. Och hon fick den tillbaka. Villkorslöst, med kompromisslöst öppna hjärtan.

Vila i frid, Wendy! Vi är lyckliga för den tid vi fick med dig. Alltid. Och för alltid.

Dagens lack är Billionaire från Deborah Lippman.

image

image

image

image

image

Leave a Reply