Karin 40 år! WHOA! BRA! | #Kramin #KarinTheHeroine #AkroMom @akrogirl … My #AkroLove ?????

Imorgon blir min älskade Karin 40 år! Mitt i slutfasen av hennes behandling för att driva ur that Fucking C så blir det ett mycket lugnt firande med enbart tre vuxna (vi med kära Hedwig, Karins mamma), ett barn (vår älskade Mika) och tre katter (lika älskade), och en hund (Hedwigs hund, såklart lika älskad) i lugn och stillhet hemmavid.

I min bok ser jag att hela hennes fyrtioförsta levnadsår ska firas både här och där med både det ena och det andra! Så för mig är det som att fira ett nyår!

Kalendrar är ju egentligen ett mänskligt påhitt. Värt att komma ihåg. Våra katter och Hedwigs hund vet ju antagligen bara ett endaste och renaste NU!

Att skriva ur mig från hjärtat vad Karin betyder för mig är en omöjlig uppgift, då den känslan inte går att fånga i ord hela vägen ut. Imagine Love!

Jag är så oändligt tacksam över att få ha dig i mitt liv, älskade! Jag är här för dig – med all min styrka, och med mina brister med som jag jobbar på att få bort. Men allt som allt är dem som gör mig till ‘jag’. Med en absolut vilja att vara den bästa versionen av mig som jag kan!

Och jag låter mitt starka hjärta rikta hopp och kärlekskraft för att se många många år tillsammans med dig, älskade. Det är det jag vill, utan kompromiss! Det är dags för oss för att få det riktigt bra – en önskan som jag tar med mig in på djupet in i din födelsedag!

Och i år, i maj, har vi varit tillsammans i tio år. Och det när du blivit 40 år vis.

Imorgon!

HURRA! HURRA! HURRA! HURRA!


Bild: Från Karins Instagram @akrogirl.

Leave a Reply