När vatten flyter under marken – The Story Of InFluxum

influxum-logo-550width

Detta är en s k ”kortblogg”.

InFluxum som varumärke och identitet för att företa sig massa saker (därav kallat ‘företag’) är intakt i sin grundmening och i sitt kärnsyfte. Sedan F-skatt tillhandahölls 3 december 2012 har i praktiken ett projekt dominerat och överskuggat allt – nämligen #ProjektPLUS. Slutsatserna efter detta projekt är vittgående och i många dimensioner. Det är erfarenheterna från detta projekt – som gjorde att mycket skedde på grundvattennivå, som ej gav några större blipp på radarn – som är en kärningång för att lyfta verksamheten till nya nivåer.

Prioritet nummer ett är nu att bli klar med första boken i bokserien #EttLivIFlow – första boken kommer helt enkelt heta ‘I FLOW’.

Slut på meddelandet.

Leave a Reply