Internationella kvinnodagen – några TED videos! |.#blogg100 #tips

Den här dagen fylls jag av en känsla att jag vill ta min sakorienterade frustro-aggro-aktivism och göra så himla mycket! Det är så långt kvar till ett jämställt samhälle.

Ett sätt att peppa sig är att se några inspirerande TED videos. När det gäller “kvinnosaken”:och då specifikt våld mot kvinnor är Dr J. Katz video något jag ständigt återkommer till. Briljans och ett måste-ses! Nian har jag sett med, klockren den med. Men vill nog beta av resten av tipsen från BUST Magazine, ser intressanta ut!

image

Pepp på alla krafter där ute som vill åstadkomma förändring som vill vara sin förändring!

Jag fokuserar i alla fall att mina barn skall vara bärare av idealen och föra dem vidare. Barnen är vårt säkraste sätt att få budskap in i framtiden. Jag satsar på det! Mika och Nadine! Ta kraften för positiv förändring med er var än ni går!

Nu – kolla in TEDTalk tipsen!

Leave a Reply