Jag | #blogg29 [J] #familj

image
Nya profilbilden för webben.

Jag håller på att städa rejält i mina digitala stödjande strukturer. Ett stort steg var att byta webbtema och ordentligt se över kategorisering och navigerin. Ännu större arbete är det att rensa upp i Evernote och Dropbox – mina “andra hjärnor”. Och på kuppen får man djuplodande reflektion kring vad som är viktigt i livet. Prioriteringar! Allt byggs upp till något som formar ens identitet. Därmed leder allt detta arbete till personlig utveckling! Oavsett vilket – jag sätter inte stenhårda krav på mig själv, och de två monstren Deadline och Perfektionism bor inte här. Jag tar det i småportioner, dag för dag.

Och livet innebär tre saker. Ständigt flöde, ständig utveckling, ständiga förbättringar! I det stora, såväl som det lilla! Detaljer och Helhet. Det ena bygger upp det andra, och det andra byggs upp av det ena! Därför är båda viktiga att hålla koll på!

I en “everydayness” som kantas av lika doser “chaos” och “order” är det bäst att leva “chaordic”. Se där, ett av mina favvosynsätt och begrepp som.ständigt gör sig påmint när det gäller att förstå det här med “flow”!

Jaget! Panta Rei. Allting flyter. Så även “en slälv”.

Leave a Reply