Ytterlighetsutforskare | #blogg29 #nyord

image

“The Path of Excess Leads to the Palace of Wisdom”

“Ytterlighetens väg leder till visdomens palats”

/William Blake

Ja, mitt liv är fyllt med extremer, excesser, otroligheter, märkligheter, svåra svåra svåra svårigheter och explosiva flöden av ren och kompromisslös kärlek, harmoni och lycka! Jag känner en likhet med en badanka ibland som nån eller nåt försökt dränka. Det går inte! FLIP så tappar livsfönekaren greppet och VIPS så är jag på ytan igen! Med ett leende!

I process att dra ut visdomar från alla livsberättelser, känner jag att nu får det helt enkelt vara nog! Jag vill nu byta alla ytterligheter mot rena innerligheter. Att bara känna min kompromisslösa och oförstörbara livsglädje fördjupas och förstärkas, med min familj och den imorgon åtta månader gamla Mika som en ändlös källa till just den rena kärleken! Vår älskade #MikaTheHero, som nu ligger tryggt och lugnt och sover bredvid mig.

Ja, livet som erfarenhetsmagnet av ytterligheter är över. Nu går jag mot att ta vad de gett mig för insikter. En ytterlighetsutforskare, helt enkelt!

Settling down. Getting grounded. Att stabilisera sig. Att landa med alla fyra tassarna neråt. På fast mark! Yes, please!

Leave a Reply