Nadines första stora barnkalas

image

“Jag kan inte förstå att jag haft mitt första stora barnkalas” – det var Nadines överlyckliga kommentar efter dagens party. Nog för att vi haft fester på hennes vanliga födelsedagar den 8 januari, men vi har aldrig kommit till skott och hyra lokal och leverera hela kitet till bästa dagisvännerna. Så skedde idag. Och det blev mycket lyckat! Och tydligen en lätt drömlik upplevelse för Na. Som synes blev det även god utdelning på presentfronten. Varmkorv, fiskdamm, danslek, bro-bro-breja, partyflärpar med olämplig decibelnivå. Och en explosiv mängd barnenergi på två timmar blankt. Inte undra på att hon nu ligger utslagen i sängen efter kalas, resa från Växjö till Norrköping och en avslutning av dagen med Melodifestival och kort sagostund.

Hemma har katterna tydligen varit tvärsura över att husse varit borta och vad jag antar straffat Karin med att ignorera henne mest hela tiden. Dumma katter!

Men nu är vi återförenade – och katterna verkligen gillar lill-matte med :).

Och jag kan inte nog beskriva hur skönt det är och sitta i soffan och avrunda-dagen-blogga i myshörnet bortom denna leverans!

Så.

Godnatt!

Leave a Reply