Lördag i Stockholm, Lördag i kärlek | #blogg100 #SaturdayLove

https://medium.com/ett-liv-i-flow-hur-overleva-leva-och-berika-sig-i/lordag-b786cd52cc6f#.qg8gxgw93

Återvänder till mitt bokutkast. Lördagens kärna i att leva i. Kärlek. Alla dagar såklart, men bara vara i den på lördagar. I full frihet utan måsten och förpliktelser!

Det blir en kort not om denna sprängfyllda upplevelsen av ett besök till Stocholm idag, på en presentation av utveckling av pacemakers och forskning gällande det medfödda hjärtfel Mika har AV-block III på Karolinska Institutet. Vår kärlekshjälte professor Sven-Erik Sonesson – som är världsledande expert på just detta – ja, han och jag gick in i en kram! Och jag är så STOLT, GLAD och LYCKLIG av och för Mika och Karin. Mika skötte sig jättefint och hamnade naturligtvis i strålkastarljuset. Karin med sin vanliga briljantskärpa ställe riktigt bra frågor till forskarpanelen. Bra där! 

Jag är naturligtvis jättetrött, så dagen får reflekeras via galleriskärmdumpar! I omvänd kronologi fångas dagen via överförda bilder från Karin, och även hennes Instagramkonto. Det får tala för sig själv. Just nu.

Gonatt!

image

image

image

image

Leave a Reply