Kardborrehaiku

image

Fröbärare // biter sig fast // på neongrön springtröja


Idag blev en dag i återhämtningens tecken. Och dominerades av fyra träningspass. Jogg, spinn, sim, dojo. Den tilltänkta laptopsbundna dagsplanen fick skjutas undan till förmån för en Ekolådeänklingsdag med reflektion, köksröj och investering för en nå kattsäkrad balkong via Bauhaus. Ja, alltså, för det som inte var en minitriathlon med Parkour Light, cykling på en GPS-koordinat, samt simma under och över vatten. Och på kvällens dojosession fortsatt leta ännu djupare efter nycklarna för att finna den perfekta Kokyo’n :). Som till slut skall göras till min! Affirmation och intention. Ja!

Dagens tacksamhet riktas till musiken. Det var inte mycket av detta som saknade soundtrack :).

Bildkälla: Från min Path-ström. Instagrammandet är pausat för stunden till förmån för nygammal applek :). Mer om det sen. Följ min Tumblrfeed för Pathdelandet. Jag är @sliceonline på Tumblr.

Leave a Reply