En händelserik dag – förkortningarna är NOSP och SMC, projektet är Plus :)

image

I kronologisk ordning. Frukostföreläsning med allas vår outtröttlige folkbildare i sociala medier, Sofia Mirjamsdotter i arrangemang av både Norrköping och Mjärdevi Science Parks. Sista gruppasset i pilotkursen i #FlowDoneSystem för pionjärgruppen (rapporteras i detalj senare, individhandledning vidtar nu). Projekt Plus med en som håller på att utveckla en Pecha Kucha-presentation som hade första repetition idag. Webbmöte med min indiske vän Syed angående utveckling av vår redaktionella produkt Social Media Club Global Report. Och bortom ett break med 7 km i löpspåret, följt av en underbar mysstund med Karin med Grey’s Anatomy, rundades dagen sen av med ett skönt webbmöte med Social Media Club Board of Directors :).

Nu i en säng där jag känner mig väldigt tacksam över att få vara en del i allt detta, och har en familj som jag älskar över allt annat som är min början, mitt slut, mitt allt. Och det är väl det som är en stor del av att ‘Vara en människa’ som toppar Sofias nyckelslide. Ja, vad är framgång för dig? För mig är det att kunna vakna varje morgon och börja dagens aktiva tankar med att för sig själv uttrycka en tacksamhet, och meditera en stund i den känslan. Det bästa sättet att börja en dag. Och att avsluta den. Tack!

Leave a Reply